Om Hemfjällstangens Bygg & Stugservice

Vilka är vi?

Som fastboende i Hemfjällstangens stugområde sedan nästan 10 år har vi koll på allt som händer här, inklusive klimat och väderförhållanden och vi finns alltid nära till hands för att vara behjälpliga. Vi utför 100 % av alla våra arbeten i Hemfjällstangen. Vår affärsidé är enkel och har sitt ursprung ur tiden då vi själva bodde på annan ort och byggde vårt egna hus här i området. Vi upplevde då stora svårigheter med alltifrån att upphandla hantverkstjänster, till att få på värmen i huset direkt när kylan slår till.

”Vi arbetar utifrån vår filosofi som bygger på denna erfarenhet, att inget uppdrag är för litet eller för stort” oavsett är vi alltid tillgängliga och på plats. Vi utför alla former av arbeten på din fastighet, men det viktigaste för oss är att utföra arbetet inom satt tidsram och budget. Vår erfarenhet visar att arbeten på äldre fastigheter kan ge komplikationer under renoverings processen som ofta kan leda till både förseningar och förändringar i budget. Dessa eliminerar vi oftast med hjälp av en gedigen för-projektering i offert stadiet, då vi har gedigen erfarenhet av jobb på äldre fastigheter i området. Vi lämnar alltid våra tre sista kunder som referens. ”Vi lämnar en 100 % nöjd kund garanti, då vi vet att vårt nästa jobb i området är baserat på vår sista kunds betyg på oss, och vårt utförda arbete” Vi finns alltid på plats för att hjälpa till med ditt byggprojekt.

"Vi lämnar en 100% nöjd kund-garanti, då vi vet att vårt nästa jobb i området är baserat på vår sista kunds betyg på oss, och vårt utförda arbete"